© Powered by SiteSpirit

 
 
logo.jpg

Home


Voeding met of zonder maaltijdvervanger

image.jpg

Gratis intakegesprek.

U krijgt hierbij persoonlijke begeleiding. Het is niet moeilijk en u zult verbluffende resultaten boeken.
Kijk bij de Resultaten Line Studio. U zult echt verstelt staan!

In korte tijd bent u op uw streefgewicht, daarna willen wij u graag onder controle houden! Het is van groot belang 1 jaar op dat streefgewicht te blijven om Jojo-en te voorkomen.
Per jaar krijg u van Line Studio Nanny een certificaat .. jaar op gewicht.

Bel snel 033-2773172Stap 1

Yvonne Kooy na.jpg

2 x per dag je maaltijd vervangen. We gaan samen bekijken wat het beste bij u past. Zo makkelijk kan het zijn!


Stap 2 1 x per dag een maaltijd vervangen

shapeworks2.jpg

Stap 3 zonder maaltijdvervanger, maar koolhydraat arm eten.

Kaa Tamara van de - 10 kilo.jpg

2 maaltijden vervangen


Sportvoeding


SlimLine Pod

SlimLine De Luxe

foto_8.jpg

Om snel doelgericht af te vallen op probleemplaatsen. Regeneratie en versteviging van het huidweefsel, een strakkere huid, vermindering van cellulite.


Behandelingsresultaat:

foto_10.jpg

SlimLine Met de volgende programma's: Overgewicht, -ontgiften, dus goed voor reuma- en fibromyalgie patiënten, figuurcorrectie, huidverstrakking en huidverjonging, anti-aging, fijne rimpels setpuntbehoud, helen en genezen van wonden.


 • Vermindert spierspanningen en - pijnen, evenals gewrichtspijnen.
 • Verbetert de bloedcirculatie.
 • Verlicht rugpijnen.
 • Therapeutische hulp bij reumatische- en arthrotische pijnen.
 • Goede hulp bij afslanken.
 • Stimuleert inspanning - stimuleert de transpiratie.
 • Versnelt verwijdering van afval- en gifstoffen uit het lichaam doordat de nierfunctie wordt gestimuleerd.
 • Creëert een aangename, ontspannen omgeving, die stress tegengaat.
 • Een bewezen hulpmiddel bij slapeloosheid.

Voor hardnekkige cellulite

Wij hebben hiervoor zeer speciale programma,s

http://www.youtube.com/watch?v=sTeQPT8p89g


Zuurstofbehandeling

Zuurstof is primair verantwoordelijk voor de gezondheid en het behoud van de celstructuur in het menselijk lichaam. Voldoende zuurstof met een goede kwaliteit zorgt ervoor dat zich collageen vormt en versterkt de elastinevezels van de huid. Zuurstof verbetert de doorbloeding.Vacutrainer op loopband

Vacutraining op loopband

vacu 002.jpg

Vacutraining op een loopband is minder belastend voor de knieen. Vacutraining is ontworpen om vetweefsel af te breken en cellulite / sinasappelhuid te bestrijden. Het is ontwikkeld volgens de laatste technologie. De Vacutrainer maakt gebruik van vacuümtherapie welke het vetverbrandingsproces bevorderd. Trainen op een elliptical in een vacuümcabine lijdt tot verbetering van de bloedcirculatie in de huid en in de dieper gelegen huidlagen van de dijen, zitvlak, taille, heupen en buikspieren, m.a.w. de probleemzones  waar op natuurlijke wijze vet voorkomt.

Het vacuüm dat ontstaat in de Vacutrainer stimuleert het lymfestelsel dat verantwoordelijk is voor het afvoeren van afvalstoffen en overtollig vocht. Het effect van de therapie is een gladdere huidstructuur, verbetering van de vorm en vermindering van de probleemzones.

De combinatie van de vacuüm en beweging resulteert in: verbetering van bloedcirculatie en lymfestelsel

verbetering van de stofwisseling

snellere vetverbranding

verminderd cellulite

gewichtsafname

een fitter en vitaler gevoel

verbetering van het figuur


Waarom Vacutrainer?

Uitvoerige studies hebben aangetoond dat een 4x snellere vetverbranding dan met conventionele methodes bereikt kan worden. therapie met de Vacutrainer geeft langdurige effecten 
Vacutrainer

Vacutraining op een crosstrainer

vacumove2.jpg

Vacutraining is ontworpen om vetweefsel af te breken en cellulite / sinasappelhuid te bestrijden. Het is ontwikkeld volgens de laatste technologie. De Vacutrainer maakt gebruik van vacuümtherapie welke het vetverbrandingsproces bevorderd. Trainen op een elliptical in een vacuümcabine lijdt tot verbetering van de bloedcirculatie in de huid en in de dieper gelegen huidlagen van de dijen, zitvlak, taille, heupen en buikspieren, m.a.w. de probleemzones waar op natuurlijke wijze vet voor komt. Het vacuüm dat ontstaat in de Vacutrainer stimuleert het lymfestelsel dat verantwoordelijk is voor het afvoeren van afvalstoffen en overtollig vocht. Het effect van de therapie is een gladdere huidstructuur, verbetering van de vorm en vermindering van de probleemzones.

De combinatie van de vacuüm en beweging resulteert in: verbetering van bloedcirculatie en lymfestelsel

verbetering van de stofwisseling

snellere vetverbranding

verminderd cellulite

gewichtsafname

een fitter en vitaler gevoel

verbetering van het figuur


Waarom Vacutrainer?

Uitvoerige studies hebben aangetoond dat een 4x snellere vetverbranding dan met conventionele methodes bereikt kan worden. therapie met de Vacutrainer geeft langdurige effectenbij 80% van de gebruikers verdwijnt de cellulite


Vacutraining

Vacutraining op een loopband

High- Tech oplossing voor:

Reductie van Heupen, Buik, Billen en Benen.
Gladde Huid en huidstructuur verbetering
Figuurcorrectie, zonder medische ingrepen.

Verhoogde vitaliteit, zonder langdurige training, maximaal resultaat!


De Probleemzones.

Bijna elke vrouw vecht tegen de probleemzones, de Heupen, Buik, Billen en Benen.
Bij de mannen verzamelt zich in de omgeving van de buik het vet als de bekende zwemband.
Er zijn veel moeizame methodes of manieren om daar iets tegen te doen.
Zelfs intensieve sport en gezonde voeding geven niet het gewenste effect/resultaat, omdat de zogenaamde probleemzones een slechtere doorbloeding hebben dan ander vetweefsel in het menselijk lichaam. Geringe doorbloeding betekent dat er nauwelijks afvoer van vetten plaatsvindt.

Wat helpt er wel tegen cellulite? (ook wel cellulitis genoemd)
Vroeger een schoonheidsideaal vandaag een gebrek. In Nederland en België wordt jaarlijks circa 75 miljoen euro omgezet in producten die de sinaasappelhuid weer een glad oppervlak moet geven.
Als daar niet zoveel vragen, onduidelijkheden en twijfel bij was!

NB.: Cellulite moet niet worden verward met cellulitis. Cellulitis met de uitgang 'itis' uit het Latijn duidt immers op een ontsteking en wel een ontsteking van de cel. Maar bij cellulite is er geen sprake van ontstekingsverschijnselen.

Wat is cellulite.
Van medische zijde benadert een knoop en putjes beeld van de huid, bij de heupen, billen, bovenbenen en bovenarmen. Eigenlijk overal waar het vrouwelijke bindweefsel de zogenaamde kruisverbindingen ontbreken. Bij mannen zijn de stabiliserende vezels van collageen als netwerk gepositioneerd - bij vrouwen parallel. Daarom zitten vrouwen met het nadeel dat de vetcellen zich eenvoudiger in de tussenruimtes kunnen opslaan.

De lagen waaruit de huid bestaat, heeft drie vetlagen. Cellulite ontstaat in de bovenste van deze drie vetlagen. Deze vetlaag verschilt van de andere vetlagen daaronder omdat de vetkwabben gestructureerd zitten in 'kamers' die worden omgeven door bundels van bindweefsel.
 
Hormonen, en dus niet lichaamsbeweging of dieet, reguleren voornamelijk de opslag van vet en de stofwisseling in deze vetlaag (de hypodermis).
 
De vetcellen in de twee vetlagen staan 'los' door elkaar. De vetophoping en de stofwisseling in deze twee vetlagen zijn genetisch bepaald, maar worden beïnvloed door de levensstijl, dus lichaamsbeweging en eetgewoonten. Deze twee vetlagen zijn dus niet direct verantwoordelijk voor de vorming van Cellulite.


Het proces van een normale huid naar een sinaasappelhuid

1. Vetcellen zwellen op door vetophoping.
2. de haarvaten worden doorlatend en dit zorgt voor een plaatselijke ophoping van                 vocht.
3. Onvoldoende afvoer van afvalstoffen vertraagt de verwijdering van overvloedig vocht.
4. De vetcellen beginnen te clusteren en worden bijeengehouden door collageen vezels, die een goede bloedcirculatie weer verhinderen.
5. Het Bindweefsel komt onder spanning te staan. Hierdoor wordt er getrokken aan de bovenste huidlaag en ontstaan er behalve bobbels ook putjes in de huid.

Ouder worden betekent een sinaasappelhuid?
Niet gelijk terugschrikken. De sinaasappelhuid kan zich al vanaf de puberteit ontwikkelen!
Zelfs superslanke modellen hebben cellulite, ook al is dat een schrale troost. Maar vrouwen hebben nu eenmaal dat bindweefsel nodig, dat zich tijdens de zwangerschap kan en moet oprekken. Daarnaast hebben ze minder androgeen hormonen dan mannen, en dit feit zou de cellulite kunnen veroorzaken. Dus hormonen slikken is de oplossing? Een aansprekende pil of injectie met het androgeen hormoon is er momenteel nog niet en de risico's en de gevolgen zijn dan ook nog niet bekend.

Is cellulite een ziekte?
Absoluut niet! Met deze vanuit medisch oogpunt puur cosmetische problemen kampen vandaag de dag vier van de vijf vrouwen. En de mentale en psychische druk en belasting voor de betreffende personen is realistisch en niet te onderschatten.

Cellulite is dus crème, crème en crème.
Laat cellulite zich wegcrème? Nee! Maar men kan er tijdig iets aan doen, zoals massage, gezonde voeding, vacutraining (vanwege de doorbloeding) maar ook wisselbaden. In ieder geval helpt dit alles beter dan peperdure crèmes. Iemand die zich regelmatig beweegt let beter op zijn voeding.
 
Wat kan men ertegen doen:
 Let op uw voeding!
Door "slechte stoffen" die wij tegenwoordig "zuren" noemen en die wij tijdens ons  leven in deze moderne tijd ruimschoots tot ons nemen:
•    Azijnzuren door consumptie van zoetigheden en vet.
•    Zwavel- en salpeterzuren uit varkensvlees alsmede uit vele kaassoorten
•    Acetylsalicylzuren uit pijnstillers.
•    Verboden voedingsmiddelen: gebakken aardappelen, patat, chips, pudding, suiker, ijs, chocolade, bananen.

Belangrijke regels bij Vacutraining


1.    Voor en na de Vacutraining mag absoluut geen krachttraining gedaan worden.
Omdat opgepompt en goeddoorbloed spierweefsel het resultaat van de training negatief beïnvloed.

2.    In de opwarmfase moet de hartslag indien mogelijk laag gehouden worden. De
doorbloeding moet rustig op gang gebracht worden. De hartslagmeting wordt gemeten via de handgrepen op het  apparaat.

3.    De hartslag dient het beste rond om de 120 hartslagen per minuut gehouden te worden, en eerder nog er vlak onder dan erboven!

Loop rustig op 30 m bar wikkel de voeten goed af, dit bevordert de doorbloeding. Ook hier geld de regel: meer is niet altijd beter.
Dus niet zwaar en te snel trainen, hierdoor ontstaan spieren. 

4.    Tijdens de training moet er op de ademhaling gelet worden. Daarbij geldt dat men door de neus in moet ademen en door de mond uit moet ademen. Een gelijkmatige ademhaling betekent ook een gelijkmatige hartslag, waardoor de training optimaal is.

5.    Er mag ook geen strakke kleding gedragen worden zoals leggings enz. en ook liefst geen synthetische kleding. Het beste is om wijde kleding van katoen te dragen tijdens de training. Het is het beste wijde kleding van katoen te dragen en soepele sportschoenen.

Zodra het huidbeeld cq weefsel zich na een aantal trainingen heeft verbeterd, moet men er voor zorgen dat men de training gaat opbouwen naar stevig weefsel programma!


Rol massage

De beste Bindweefselmassage weg met cellulite

rolmassage bianca.jpg

De rolmassage werd speciaal voor de massage van de probleemzones ontwikkeld en heeft de gezondheidsgeneeskunde als oorsprong. De massage met houten rollen kan individueel en bijna zonder beperking bij alle lichaamsdelen, zoals benen, heupen, armen en zitvlak worden toegepast.

Door een gerichte rolmassage van de beoogde plaatsen op het lichaam wordt onze huid geregenereerd, van zuurstof voorzien en de doorbloeding gestimuleerd. Dit alles maakt huid en weefsel in de probleemzones zichtbaar steviger en gladder.
De massagebank met rollen helpt bij:

Slap bindweefsel

Verstevigen van de huid

Tegengaan van cellulite

Afnemen van de omvang

Ontslakking

Stimuleren van de stofwisseling

Goede doorbloeding

Wegwerken van verkramping, enz.


Warmtecabine

Overgewicht, wat kunt u er aan doen?

infraroodcabine.jpg

Zoals zo velen weten, heeft het lijnen vaak averechts effect omdat het behaalde gewichtsverlies weer snel aanzet en zelfs nog meer dan dat, jojo effect! Om dit tegen te gaan zou men daarbij dagelijks zeer intensief moeten sporten met een forse opwarmperiode vooraf.

De Methode
U voert bewegingen uit, comfortabel liggend (waardoor uw rug en gewrichten ontlast worden) in een doorzichtige cabine welke tot 37 ºC verwarmd wordt. De warmte voorkomt absoluut spierpijn. Doordat u gebruik maakt van de aan de hand- en voetlussen verbonden weerstanden, beweegt u intensief en slankt u effectief af op de door u gewenste plaatsen. Tegelijkertijd houdt u het hoofd koel doordat dit buiten de cabine ligt en de cabine met een halscape afgesloten wordt. Dus de weldadigheid van de warmte wordt gecombineerd met intensieve spieractiviteit en hierdoor komt er een meer actievere aanmaak van glucose uit glycogeen. Er is immers meer brandstof nodig voor dit verhoogde energieverbruik. Ook worden door de verbeterde bloedcirculatie de afvalstoffen beter afgevoerd. Wanneer de snelste energieleverancier, glucose, niet meer voldoende aanwezig is dan worden de vetten aangesproken en voor dit doel gebruikt.


Vibrosaun

Hoe de Vibrosaun werkt

kantoor 003.jpg


Line Studio Nanny gebruikt de Vibrosaun vooral om zuren (afvalstoffen) snel uit het lichaam te krijgen. Een eiwitdieet is de meest doeltreffende methoden om snel af te vallen. Het lichaam produceert zoveel afvalstoffen dat er vaak hoofdpijn of andere nare verschijnselen optreden. De Vibrosaun is echt uniek bij het afslankproces, door de constante trilling krijgen lymphe en darmen weer een extra impuls. Dus het metabolisme wordt sneller in gang gezet. Verdere voordelen van regelmatig Vibrosaunen
Line Studio Nanny gebruikt de Vibrosaun vooral om zuren (afvalstoffen) snel uit het lichaam te krijgen. Een eiwitdieet is de meest doeltreffende methoden om snel af te vallen. Het lichaam produceert zoveel afvalstoffen dat er vaak hoofdpijn of andere nare verschijnselen optreden. De Vibrosaun is echt uniek bij het afslankproces, door de constante trilling krijgen lymphe en darmen weer een extra impuls. Dus het metabolisme wordt sneller in gang gezet. Verdere voordelen van regelmatig Vibrosaunen
11 redenen voor een Vibrosaun
• Absoluut een gezonder lichaam garandeert.
Voordelen van regelmatig Vibrosaunen:
• Vermindert spierspanningen en - pijnen, evenals gewrichtspijnen
• Verbetert de bloedcirculatie
• Verlicht rugpijnen
• Therapeutische hulp bij reumatische- en arthrotische pijnen
• Goede hulp bij afslanken
• Stimuleert inspanning - stimuleert de transpiratie
• Versnelt verwijdering van afval- en gifstoffen uit het lichaam doordat de nierfunctie wordt gestimuleerd
• Creëert een aangename, ontspannen omgeving, die stress tegengaat
• Een bewezen hulpmiddel bij slapeloosheid
• Verlaagt hoge bloeddruk.


Speciaal aanbevolen!
Door de, als prettig ervaren, combinatie van massage en warmte (al of niet met aromatische aanvullingen) wordt, mits de gebruiker daar voor open staat, als het ware een knopje in de hersenen omgezet, waardoor diverse zenuwen een impuls krijgen om spieren te ontspannen en de bloedcirculatie te stimuleren. Daarom hebben gebruikers hier extra baat bij, naast de "reguliere gebruikers" die vanuit een gezond lichaam en vitalegeest Vibrosaunen, gewoon omdat ze het lekker vinden.

Gewrichts- en of spierklachten. (reuma- en fibromyalgie patiënten)
Mensen met reumatische aandoeningen zijn over het algemeen een dankbaar publiek van de Vibrosaun, omdat met name voor deze groep geldt, dat zowel warmte als de spierontspannende trillingen als zeer weldadig aanvoelen en omdat ze het hele lichaam bestrijken terwijl hun houding daarbij ontspannend liggend is. Aangezien deze mensen vaak chronische fysiotherapiebezoekers zijn, is een dergelijke behandeling voor hen juist zeer aangenaam.

Hoge bloeddruk,
Vooral mensen met iets te hoge bloeddruk, meestal tengevolge van stress etc., zullen na enige Vibrosaun sessies merken dat hun bloeddruk zich zal stabiliseren op een lagere waarde.

CARA aandoening
Onze ervaring is, dat de meeste CARA patiënten door het Vibrosaunen een opener gevoel hebben van hun luchtwegenstelsel, ook hier geldt dat regelmatig Vibrosaunen het grootste effect teweegbrengt (sommige gebruikers konden hun medicamenten met de helft verminderen).

Rugaandoening.
Bijna ieder persoon met rugklachten ervaart Vibrosaunen als aangenaam, vooral met een ondersteunend kussen onder de knieën. Door de complexheid van diverse klachten zal echter niet iedereen geholpen zijn met alleen Vibrosaunen. Soms zit het probleem in bepaalde verdrukte zenuwbanen en niet in de spieren, waardoor het Vibrosaunen zich slechts kan beperken tot vermindering van de spierspanning in de rug.

Gewichtsproblemen.
Iemand die via Vibrosaunen wil afvallen zal twee maal per week, gedurende 30 minuten, met een temperatuur van minimaal 70º C en vervolgens 15 minuten naliggen, moeten Vibrosaunen. Behalve het aanvankelijke vochtverlies en enige onderhuidse vetverbranding, zal het lichaam van de persoon in kwestie al na een week minder vocht vasthouden dan daarvoor, hetgeen in eerste instantie het grootste effect zal opleveren.
Uiteraard zal een dergelijke methode van afvallen geen enorme resultaten met zich meebrengen, maar kan in combinatie met andere methodes, met daarbij een uitgebalanceerd dieet, juist een enorm effect sorteren. De persoon in kwestie zal zich door de dagelijkse Vibrosaun sessie zeer goed voelen en daardoor de vele dieetontberingen gemakkelijker doorstaan

Afslanken.
De Vibrosaun heeft bewezen zeer effectief te zijn bij gewichtsafname. De machine kan zo geprogrammeerd worden dat het effect van een intensieve jog wordt benaderd, echter zonder de pijnlijke bijverschijnselen.


Infraroodtunnel

SlimLine Pod

Om snel doelgericht af te vallen op probleemplaatsen. Regeneratie en versteviging van het huidweefsel, een strakkere huid, vermindering van cellulite.


Behandelingsresultaat:

SLIMLINE fiche NL.jpg

Het meest wezenlijke effect van de infraroodtunnel is de versnelling van de stofwisseling. Door de efficiënte methode met infrarode warmtegolven waarbij 80% van de warmtegolven direct in lichaamsopwarming resulteren, gaat de reactie in het lichaam na de therapie nog circa 48 uur door. Na de behandelingen zult u merken dat een ontspannende en weldadige stimulerende werking van de infraroodtunnel uitgaat.

De behandeling met de infraroodtunnel kan bij de volgende gezondheidsklachten als nuttig worden beschouwd:


 • Vermindert spierspanningen en - pijnen, evenals gewrichtspijnen.
 • Verbetert de bloedcirculatie.
 • Verlicht rugpijnen.
 • Therapeutische hulp bij reumatische- en arthrotische pijnen.
 • Goede hulp bij afslanken.
 • Stimuleert inspanning - stimuleert de transpiratie.
 • Versnelt verwijdering van afval- en gifstoffen uit het lichaam doordat de nierfunctie wordt gestimuleerd.
 • Creëert een aangename, ontspannen omgeving, die stress tegengaat.
 • Een bewezen hulpmiddel bij slapeloosheid.

Voor hardnekkige cellulite

Wij hebben hiervoor zeer speciale programma,s


Linestudio

Bel:

shapeworks2.jpg

 033-2773172 of e-mail naar info@linestudio.nl