© Powered by SiteSpirit

 
 
logo.jpg

Home


Mijn verhaal

Mijn eigen verhaal

kantoor nanny.jpg

Mijn naam is Nanny Jansen van Batenburg sinds 1971 getrouwd met Kees.†We hebben twee kinderen Pascal en Monique en inmiddels†5 kleinkinderen. We hebben heerlijk veel hobby's, waaronder wandelen en reizen.

Mijn geschiedenis om op gewicht te blijven is erg uitgebreid en zo begon ik heel erg sceptisch met een voedingsprogramma. Ik geloof zelf dat ik nog nooit een dergelijk lastige klant heb gehad als dat ik zelf ben geweest. Na 1 maand was ik 7 kilo lichaamsgewicht verloren en 7 cm van mijn bovenbenen.


kantoor 001.jpg


Zo ben in het vak afslankbegeleidster beland. Ik ben zo vol overgave aan het werk gegaan, dat ik nu veel tevreden klanten heb. Wat voor de ene heel goed werkt hoeft voor de ander niet zo te werken. We gaan proberen om voor u een levensstijl te maken, zodat u gezond en energiek door het leven kunt gaan zonder veel na te denken over calorieŽn tellen enz. Ik ga nu vertellen over gezonde levensstijl, stress, lichaamgewicht en energie†de baas te blijven. We kunnen een programma voor u samenstellen, wat specifiek bij uw levensgewoonte lichaamsbouw† lengte en gewicht past. Dat betekent dat u het woord lijnen uit uw leven gaat schrappen en dat gaat u vervangen door voeding. Probeer eens uw lichaam te gaan voeden met gezonde producten. Dat gaat niet meevallen dat binnen te krijgen. Het geen wat niet gezond is gaat u zien als voer. Zo gaat het woord lijnen vanzelf uit u hoofd en voeding is zelfs heel erg schaars. Je kunt namelijk bijna in deze welvaart maatschappij geen voeding meer binnen krijgen. Onze groenten is voor gesneden en ons vlees zit onder de hormonen. We gaan proberen u spiermassa te voeden, zodat uw spieren beter werken en de vetcellen zich niet vol gaan zuigen. Kortom uw metabolisme aan het werk te krijgen. info@linestudio.nl t. 0332773172 m.0644207420


Vibrosaun

kantoor 003.jpg

Scherpenzeel

fietslinestudio.jpg

kleine Studio Grote Resultaten!


Linestudio

Bel:

shapeworks2.jpg

†033-2773172 of e-mail naar info@linestudio.nl