© Powered by SiteSpirit

 
 
logo.jpg

Home


Afslanken en fitter worden

Scherpenzeel

kantoor Nanny.jpg

Zou u nog niet graag even een paar kilo willen verliezen?
Of wat centimeters op de juiste plaatsen kwijt willen raken?

Line Studio Nanny heeft een integer karakter dat zorgt voor een aangename sfeer. Omdat niemand hetzelfde is krijgt iedereen persoonlijk aandacht en wordt het programma op uw eigen wensen afgestemd.


Het beste resultaat boekt u met 2x per week trainen.
Daarnaast gezond eten, of u kiest voor een maaltijd vervanger.

Na het intake gesprek gaan we:


 • omvangmeten
 • wegen met body analyzer (Vet-, vocht- en spiermassameting)
 • persoonlijke plan
 • voedingsadviezen

Gratis intake gesprek

In een vertrouwelijk kennismakingsgesprek wordt uitgelegd hoe de methode werkt.
Uw lichaam wordt op negen plaatsen gemeten. Deze gegevens, samen met uw wensen, conditie gezondheid en leeftijd bepalen, hoe en welke apparatuur u gaat gebruiken. 
Line Studio Nanny staat garant voor succesvol en serieus werken aan een slank figuur.

Onze zeer exclusieve afslank apparatuur 


Vacutraining

vacumove2.jpg

Pakt Buik, Billen en Benen aan!
U kent het wel, u leeft gezond en volgt een fitness programma en eventueel volgt u nog een dieet, hierdoor valt u overal af, alleen niet bij de Buik, Billen en Benen.
Hiervoor is nu de Vacutraining, door een uitgekiend programma en de combinatie van vacuüm en beweging zorgt de Vacutraining voor een betere doorbloeding van het weefsel bij de 3 B`s.
VibroSaun

kantoor 003.jpg

De Vibrosaun Hoe de Vibrosaun werkt De ingebouwde vibratie van het comfortabele ligbed ontspant de spieren, terwijl de van 0 tot 85º C instelbare warmte de bloedvaten verwijdt, waarbij de hartslag toeneemt. Hierdoor neemt de bloeddoorstroming toe, evenals de zuurstofopname. Lichaamscellen gebruiken deze zuurstof om koolhydraten te verbranden, waardoor indirect vetcellen worden afgebroken. Daarnaast neemt de nierfunctie toe, wat een versnelde afvoer van gif- en afvalstoffen ten gevolge heeft. De Vibrosaun combineert sauna en massage in een rustgevende houding en stimuleert het effect van fitness en massage. De vibratie heeft een frequentie die is afgestemd is op het onderbewuste. Hierdoor wordt stress gereduceerd door promotie van zowel geestelijke als lichamelijke ontspanning. Vooral indien het gecombineerd wordt met passende ontspanningsmuziek via de ingebouwde stereo-installatie. Het masserende ligbed zorgt ervoor dat de gebruiker op een aangename ontspannen wijze een bepaalde spierspanning behoudt.   De Uitvoeringen. De Vibrosaun is zo ontworpen, dat hij van binnenuit bediend kan worden. De gebruiker kan, terwijl hij of zij erin ligt, zaken als gezichtskoeling, gewenste temperatuur, massagewerking, apart regelbaar voor zowel boven- als onderlichaam en het stereovolume van de muziek zelf instellen. Daarbij geeft het dashboard zowel digitaal als grafisch de gewenste instellingen weer. Het hoofd wordt niet ingesloten en de gezichtskoeling, ingebouwd in de hoofdsteunen, verzekert u van een continue, frisse, geïoniseerde luchtstroom.


De Vibrosaun combineert sauna en massage in een rustgevende houding en stimuleert het effect van fitness en massage.

Vacutrainer op een loopband minder belastend voor de knieen

vacu 002.jpg

Vacutraining op loopband Vacutraining op een loopband is minder belastend voor de knieen.

Vacutraining is ontworpen om vetweefsel af te breken en cellulite / sinasappelhuid te bestrijden. Het is ontwikkeld volgens de laatste technologie.

De Vacutrainer maakt gebruik van vacuümtherapie welke het vetverbrandingsproces bevorderd. Trainen op een elliptical in een vacuümcabine lijdt tot verbetering van de bloedcirculatie in de huid en in de dieper gelegen huidlagen van de dijen, zitvlak, taille, heupen en buikspieren, m.a.w. de probleemzones bij vrouwen waar op natuurlijke wijze vet voorkomt.

Het vacuüm dat ontstaat in de Vacutrainer stimuleert het lymfestelsel dat verantwoordelijk is voor het afvoeren van afvalstoffen en overtollig vocht. Het effect van de therapie is een gladdere huidstructuur, verbetering van de vorm en vermindering van de probleemzones.

De combinatie van de vacuüm en beweging resulteert in: verbetering van bloedcirculatie en lymfestelsel

verbetering van de stofwisseling

snellere vetverbranding

verminderd cellulite

gewichtsafname

een fitter en vitaler gevoel

verbetering van het figuur


Infrarood Afslankcabine

Door gerichte oefeningen wordt het figuur niet alleen plaatselijk of geheel gecorrigeerd, maar het is ook goed voor:


infraroodcabine.jpg
 • Een aanzienlijke verbeterende conditie, stofwisseling en doorbloeding van het lichaam.
 • Verbetering van het afweersysteem, verlichting van veel reumatische- en gewrichtsklachten.
 • Bestrijding van de zogenaamde sinaasappelhuid.
 • Bestrijding van oververmoeidheid en stress.

afslankcabine

De afslankcabine verbrandt vet in snel tempo!

Door als afsluiting van de IR afslankcabine nog even te trainen op de Power Plate, wordt door o.a. de extra hormonale uitstoot het effect van de cabines nog eens vergroot.
Rolmassage

Nieuwe afbeelding.jpg

De rolmassage werd speciaal voor de massage van de probleemzones ontwikkeld en heeft de gezondheidsgeneeskunde als oorsprong. De massage met houten rollen kan individueel en bijna zonder beperking bij alle lichaamsdelen, zoals benen, heupen, armen en zitvlak worden toegepast.

Door een gerichte rolmassage van de beoogde plaatsen op het lichaam wordt onze huid geregenereerd, van zuurstof voorzien en de doorbloeding gestimuleerd. Dit alles maakt huid en weefsel in de probleemzones zichtbaar steviger en gladder.

De massagebank met rollen helpt bij:


rolmassage

rolmassage bianca.jpg
 • Wij maken eerst de probleemzone warm in de infraroodtunnel, daarna 15 minuten rolmassage.
 • Slappe bindweefsels
 • Verstevigen van de huid
 • Tegengaan van cellulite
 • Afnemen van de omvang
 • Ontslakking
 • Stimuleren van de stofwisseling
 • Storing in de doorbloeding
 • Wegwerken van verkramping, enz.

Afslanken fitter worden

shapeworks2.jpg

Wij werken 3 stappen


Linestudio

Bel:

shapeworks2.jpg

 033-2773172 of e-mail naar info@linestudio.nl