© Powered by SiteSpirit

 
 
logo.jpg

Home


Vacutrainer op loopband

Vacutraining op loopband

vacu 002.jpg

Vacutraining op een loopband is minder belastend voor de knieen. Vacutraining is ontworpen om vetweefsel af te breken en cellulite / sinasappelhuid te bestrijden. Het is ontwikkeld volgens de laatste technologie. De Vacutrainer maakt gebruik van vacuŁmtherapie welke het vetverbrandingsproces bevorderd. Trainen op een elliptical in een vacuŁmcabine lijdt tot verbetering van de bloedcirculatie in de huid en in de dieper gelegen huidlagen van de dijen, zitvlak, taille, heupen en buikspieren, m.a.w. de probleemzones† waar op natuurlijke wijze vet voorkomt.

Het vacuŁm dat ontstaat in de Vacutrainer stimuleert het lymfestelsel dat verantwoordelijk is voor het afvoeren van afvalstoffen en overtollig vocht. Het effect van de therapie is een gladdere huidstructuur, verbetering van de vorm en vermindering van de probleemzones.

De combinatie van de vacuŁm en beweging resulteert in: verbetering van bloedcirculatie en lymfestelsel

verbetering van de stofwisseling

snellere vetverbranding

verminderd cellulite

gewichtsafname

een fitter en vitaler gevoel

verbetering van het figuur


Waarom Vacutrainer?

Uitvoerige studies†hebben aangetoond dat een 4x snellere vetverbranding dan met conventionele methodes bereikt kan worden. therapie met de Vacutrainer geeft langdurige effecten†
Linestudio

Bel:

shapeworks2.jpg

†033-2773172 of e-mail naar info@linestudio.nl